Auckland - "city of sails"

Auckland er New Zealands største by

Auckland er den største byen i New Zealand og et naturlig utgangspunkt for de fleste som besøker landet.

Byen kalles "City of Sails", fordi den er preget av hvite seil fra de mange seilbåter som ligger i havnen. Auckland er ikke bare en by, det er også en region som er full av ting man kan se og gjøre. Forestill deg et urbant miljø med butikker, restauranter og kulturelle aktiviteter, samtidig som vakre strender, vandreruter og avslappende øyer kun er en halvtime unna.

Auckland har et mildt og solrikt klima, kulturen er farget av deres polynesiske tilknytning, og innbyggerne har en lidenskap for fremragende mat og vin. Å legge inn noen dager her er en fin introduksjon til alt New Zealand har å by på.

Severdigheter og opplevelser:

  • Auckland Sky Tower – se byen fra det 328 meter høye tårnet, som er New Zealands høyeste.
  • Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter & Underwater World – kom tett på haier og pingviner.
  • Waikehe Island – en halvtimes ferjetur fra Auckland, øya med fine strender og vingårder.
  • Mount Eden – en vulkansk topp med flott utsikt over Auckland, og et fint sted for en piknik.
  • Ta en båttur på havnen i Auckland.

Se en kort video fra Auckland:


Dagsturer og utflukter

Under er et utvalg av utfluktene i og rundt Auckland. Ta kontakt med oss hvis du vil høre mer om hva vi kan tilby i området, har spesielle interesser eller ønsker å bestille.

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud »

Auckland City Highlights

Sightseeing i AucklandDenne guidede formiddagsturen med buss gir deg en introduksjon til alt det Auckland har å by på.

Kryss Harbour Bridge, besøk Viaduct Harbour, Queen Street og Auckland Domain, som er byens største park beliggende på en 62 000 år gammel vulkan.

Prisklasse:  priskategori 1

Wine Tour

Vintur utenfor AucklandSe områdene rundt Auckland, og smak på noen av verdens mest anerkjente viner.

En guidet busstur tar deg ut av Auckland og langs de sorte strendene på vestkysten. Du besøker tre vingårder og får smake på deres beste viner. Lunsj er inkludert.

Prisklasse:  priskategori 2

Jet Boat Tour

Jet Boat Tour i Auckland

Få en fartsfylt og annerledes opplevelse på Waitemata Harbour, med en uslåelig utsikt mot Auckland by, Auckland Harbour Bridge, vulkanene Hauraki Gulf og ikke minst Auckland Sky Tower. Båten har en utrolig akselerasjon, fart og manøvrering, og garanterer en unik opplevelse som får pulsen til å stige.

Prisklasse:  priskategori 1

Hobbiton Express Tour

Dagstur til HobbitonDette er et must for alle som er interessert i ”Ringenes Herre”-filmene. På denne guidede turen besøker du Hobbiton Movie Set og får se og besøke noen av hobbitenes huler som er gravd inn i åsene, blant annet the Mill, Bilbo’s hus, Bag End og the Green Dragon Inn. Du får også se hvor de ulike kjente scenene ble spilt inn.

Lunsj på Shire’s Rest Café er inkludert.

Prisklasse:  priskategori 3

America's Cup Sailing

Seiltur i Auckland havn

Et besøk i Auckland er ikke komplett uten en seiltur i den vakre havnen Waitemata. På denne to timers seilturen får du muligheten til å være en av mannskapet på en ekte Americas Cup yacht, NZL 40 eller NZL 41 som deltok i seilasen i 1995. Still deg ved roret og vær en aktiv deltaker, eller slapp av og nyt seilasen, utsikten mot Auckland og øyene omkring.

Prisklasse:  priskategori 2

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser