Reiseforslag i New Zealand

Mount MauaoNew Zealand er et land på størrelse med Norge og med et minst like stort mangfold hva gjelder reisemål.

På andre siden av jordkloden, omtrent så langt hjemmefra som det er mulig å komme, finner man et fredelig paradis på jord, hvor alt fungerer og alle er vennlige. Man blir ikke snytt av innpåslitne gateselgere og bortsett fra venstrekjøringen er trafikken velordnet. Luften er ren og naturen så vakker at man innimellom likevel føler trang til å holde pusten. Etter hvert har flybillettene blitt rimeligere og drømmeturen har dermed blitt overkommelig. New Zealand har tatt utfordringen og har utviklet seg til ett av de mest avanserte turistmål i verden. Med en klar og grønn miljøprofil som tar sikte på å verne om alle naturrikdommene landet er så fullt av.

Her finner man lange hvite strender og vaiende palmer, sprutende geysirer og aktive vulkaner, høye snødekte fjell og dype fjorder, pulserende storbyder og øde nasjonalparker, og et dyreliv som er unikt det meste andre på kloden. Nordmenn tror kanskje at New Zealand er en kopi av Norge, men det er nok ikke helt riktig. Dette er et rent og naturskjønt land med mye særpreg at det ikke kan beskrives - det må rett og slett oppleves!

New Zealand har så uendelig mye å by på og det kan være vanskelig å finne ut av hva man skal gjøre og hvor man skal dra når man skal ta turen dit. Vi har derfor satt sammen noen reiseforslag som forhåpentligvis kan bidra til litt inspirasjon når du skal planlegge din reise.

Northern Discovery, Auckland til Wellington

WhakarewarewaNordøya, med sine store byer, vulkanske områder, flotte strender og vakre nasjonalparker, har mye spennende å by på. Vi har satt sammen et reiseforslag som tar for seg noe av det beste denne delen av New Zealand kan tilby. Reiseforslaget består av en kjør-selv tur med leiebil inklusive hoteller.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 22.750

South Island Nature Trail

Lake WakatipuFor å virkelig få oppleve sørøya på New Zealand så trenger man tid. I dette reiseforslaget står opplevelsene i kø, fra byene Christchurch og Queenstown til flotte naturopplevelser i Doubtful Sound og på Stewart Island.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 28.410

Classic New Zealand

mc56 masterI dette kjør-selv forslaget med leiebil fra Auckland til Christchurch har vi i tillegg til alle opplevelsene lagt vekt på hotellene. Vin fra New Zealand blir dessuten stadig mer anerkjent, og foruten de klassiske severdighetene på denne turen tilbringer man også litt tid i noen av de mest kjente vinområdene i landet.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 23.000

In Search of Middle Earth

cu41 masterØnsker du å oppleve hele New Zealand på egenhånd? Vi har satt sammen et reiseforslag som tar deg innom mye av det som dette vakre landet har å by, gjennom et variert og spektakulært landskap. I tillegg vil man få mulighet til å se noen av stedene hvor filmtrilogien "Ringenes Herre" ble spilt inn. Reiseforslaget er på hele tre uker, med leiebil fra Auckland til Christchurch.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 42.650

Nordøya i bobil

CampervanLange hvite strender, maorienes unike kultur, vulkanske områder, frodige vingårder, byliv og vakker natur. I dette reiseforslaget har vi kombinert noen dager i storbyen Auckland med en 8-dagers rundreise på Nordøya i bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 16.440

Sørøya i bobil

Hasst to MakarokaDramatisk natur, dype fjorder, høye fjell, blåe innsjøer, grønne skoger, vakre kystlinjer, unike dyrearter, koselige tettsteder og urørte nasjonalparker. I dette reiseforslaget har vi kombinert noen dager i storbyen Christchurch med en 8-dagers rundreise på Sørøya i bobil.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 19.990

New Zealand i bobil

britz 1Det blir stadig mer populært å reise rundt på New Zealand i bobil, og det er lett å forstå hvorfor. Man har full frihet til å oppleve den vakre naturen i eget tempo og kan selv velge hvor man ønsker å stoppe en dag eller to ekstra. Dernest er veiene på New Zealand gode og campingplassene minner mest om resorter med svømmebasseng og all mulig komfort. I dette reiseforslaget har vi kombinert 2 uker i bobil fra Auckland i nord til Christchurch i sør med et par dagers overnatting før og etter bobil-turen.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 24.000

Grand Adventurer

Dart River, jetboatOpplev noe av det beste New Zealand har å by på sammen med en lokal reiseleder og andre reiselystne. Dette reiseforslaget består av en 23 dagers spennende rundtur til noen av New Zealand mest spektakulære områder. Turen starter i Christchurch på Sørøya og går gjennom noen av de flotteste naturområdene på New Zealand før den ender i Auckland på Nordøya.

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser