Reiseforslag i New Zealand

Mount MauaoNew Zealand er et land på størrelse med Norge og med et minst like stort mangfold hva gjelder reisemål.

På andre siden av jordkloden, omtrent så langt hjemmefra som det er mulig å komme, finner man et fredelig paradis på jord, hvor alt fungerer og alle er vennlige. Man blir ikke snytt av innpåslitne gateselgere og bortsett fra venstrekjøringen er trafikken velordnet. Luften er ren og naturen så vakker at man innimellom likevel føler trang til å holde pusten. Etter hvert har flybillettene blitt rimeligere og drømmeturen har dermed blitt overkommelig. New Zealand har tatt utfordringen og har utviklet seg til ett av de mest avanserte turistmål i verden. Med en klar og grønn miljøprofil som tar sikte på å verne om alle naturrikdommene landet er så fullt av.

Her finner man lange hvite strender og vaiende palmer, sprutende geysirer og aktive vulkaner, høye snødekte fjell og dype fjorder, pulserende storbyder og øde nasjonalparker, og et dyreliv som er unikt det meste andre på kloden. Nordmenn tror kanskje at New Zealand er en kopi av Norge, men det er nok ikke helt riktig. Dette er et rent og naturskjønt land med mye særpreg at det ikke kan beskrives - det må rett og slett oppleves!

New Zealand har så uendelig mye å by på og det kan være vanskelig å finne ut av hva man skal gjøre og hvor man skal dra når man skal ta turen dit. Vi har derfor satt sammen noen reiseforslag som forhåpentligvis kan bidra til litt inspirasjon når du skal planlegge din reise.

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser