New Zealand i bobil

britz 1

Det blir stadig mer populært å reise rundt på New Zealand i bobil, og det er lett å forstå hvorfor. Man har full frihet til å oppleve den vakre naturen i eget tempo og kan selv velge hvor man ønsker å stoppe en dag eller to ekstra. Veiene på New Zealand gode og campingplassene minner om resorter med svømmebasseng og all annen mulig komfort. I dette reiseforslaget har vi kombinert 2 uker i bobil fra Auckland i nord til Christchurch i sør med et par dagers overnatting før og etter bobil-turen.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge etter avtale. Fra London flyr dere via Hong Kong til Auckland, hvor dere tar inn på et 3,5-stjerners hotell sentralt i byen. Benytt de første par dagene til å utforske byen på egenhånd, samtidig som dere venner dere til tidsforskjellen. Auckland er den største byen – både på Nordøya og på New Zealand for øvrig. Byen er et naturlig utgangspunkt for de fleste som besøker landet.

De neste to ukene er det bobil som gjelder. De aller beste betingelsene er inkludert i leien og man slipper derfor å betale noe ekstra når man henter ut bobilen. Det er ingen egenandel ved skade, gratis for ekstra sjåfør og fri kilometer. Man betaler bare for drivstoffet. Så her er det bare å sette seg bak rattet og komme seg ut på veien for å utforske landet.

Queenstown er et selvfølgelig stopp underveis.Queenstown er et selvfølgelig stopp underveis.

Dere står fritt til å velge reiserute og stoppesteder. Både Nord- og Sørøya har utrolig mye å by på, men vi anbefaler at man tar turen innom noen av de flotte nasjonalparkene - som f.eks. Abel Tasman helt nord på Sørøya. Dette er et naturskjønt område som man bare må bli betatt av. Drar dere nedover vestkysten får dere også anledning til å se de høye fjellene reise seg opp fra sjøen. Det er mye flott å oppleve, så to uker går veldig fort. Men vi kan nesten garantere at dette blir en opplevelse for livet.

Husk imidlertid at bilen skal leveres i Christchurch etter 14 dager, og vi har lagt inn et par netter her som avslutning på turen. Benytt disse siste dagene til å utforske byen på egenhånd, eller bli med på en guidet tur. Christchurch er den største byen på Sørøya og har mye å tilby sine besøkende. Sentrum er lite og kompakt så det er lett å utforske byen.

Dere returnerer hjem fra Christchurch via Auckland, Hong Kong og London til Oslo.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra kr. 24.000

Prisen inkluderer:

  • All flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
  • 2 netter på hotell i Auckland
  • 14 dager / 13 netter i bobil fra Auckland til Christchurch
  • Fergebillett (2 voksne + bobil) med InterIslander mellom Nord- og Sørøya
  • 2 netter på hotell i Christchurch

Reisen kan utvides. Kontakt oss for mer informasjon.


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video (YouTube) av New Zealand:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser