Hamurana Lodge

Hamurana LodgeEt vakkert og stilfult lodg som ligger landlig til like ved Hamurana Springs, og bare 15 minutter med bil fra Rotorua. De 12 rommene er individuelt innredet, og de fleste har utsikt mot innsjøen Lake Rotorua. Når man ikke utforsker de spennende omgivelsene, kan man slappe av på lodgen hvor de har svømmebasseng, gym og flere aktivitetstilbud. Eller man kan ta en tur innom spa'et for en deilig behandling.

Området rundt Rotorua er spennende og annerledes. De mange termiske områdene er fulle av geysirer og dampen står opp fra bakken flere steder. Rotorua er også Maorienes hovedstad, og et veldig bra sted for å oppleve deres tradisjoner og kultur som er bevart bedre her enn noe annet sted på New Zealand.

Etter en dag ute i området for å oppleve alt det Rotorua kan by på, kan man om kvelden slappe av med et deilig måltid i lodgens prisvinnende restaurant. Menyen er enkel men fyllt med fristende retter - selvsagt fulgt av gode lokale viner som New Zealand etter hvert har blitt så kjent for.


Klikk for større bilder:


Klikk for å se video (YouTube) av Hamurana Lodge:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser