Huka Lodge

Huka LodgeHuka Lodge er en opplevelse i seg selv! Dette er kanskje New Zealands mest kjente og berømte lodge, plassert helt for seg selv like ved Waikato River og bare 300 meter fra fossen Huka Falls. Opprinnelig ble det bygget for å losjere fiskere som kom hit for å forsøke fiskelykken i elven, men det ble raskt berømt og både kongelige og kjendiser har bodd her. Lodgen har kun 25 rom, hvert eneste med usjenert beliggenhet og komfort i særklasse.

Huka Lodge ligger like ved Lake Taupo - et populært rekreasjons- og feriested. Lake Taupo er New Zealands største innsjø, og ble til ved et av tidenes største vulkanutbrudd. Vulkanen under innsjøen er ikke aktiv i dag, men man opplever fremdeles termisk aktivitet i området. Dette er et av de beste områdene for ørretfiske i landet og naturen rundt er fantastisk. Her er det et stort utvalg av turer og aktiviteter man kan være med på.

Huka Lodge ble bygget på 1920 tallet som en fiskehytte, og har siden oppnådd et internasjonalt rykte som få andre kan skryte av. Her får en den beste service, den beste komforten og utsøkte måltider.


Klikk for større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser