Wilderness Lodge

Wilderness LodgeI hjertet av fjellkjeden Southern Alps ligger dette 4-stjerners resortet med totalt 24 rom. Vakrere omgivelser enn nasjonalparken Arthur's Pass er det vanskelig å finne, og det er naturomgivelsene som står i fokus på Wilderness Lodge. Ta en kanotur, gå en tur i fjellet, vær med på fisketur eller bare nyt utsikten fra lodgen.

Fjellandskapet på Sørøya består av høye fjell dekket av isbreer. Dette dramatiske landskapet danner bakteppe for Wilderness Lodge og nasjonalparken Arthur's Pass. Lodgen ligger midt mellom byene Christchurch og Greymouth, og man kan gå rett fra rommet og ut i den spektakulære naturen. Det er et omfattende aktivitets-tilbud og ved ankomst får man utlevert et program med det som skjer mens man besøker lodgen. Man får også en oversikt over alle naturstiene i området, og vi anbefaler at man parkerer bilen og heller tar bena fatt for å oppleve naturen på nært hold. Det er også flere guider tilgjengelig, og ønsker man en ekstra spesiell opplevelse kan man bli med til en lokal sauefarm.

De spektakulære omgivelsene setter også en ekstra spiss på måltidene, og i restauranten får man servert de deiligste retter med flotte viner. Spesialiteten er lam.


Klikk for større bilder:


Klikk for å se video (YouTube) av Wilderness Lodges:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser