Christchurch - "The Garden city"

Christchurch er den største byen på Sørøya.

Christchurch er New Zealands nest største by, har 340 000 innbyggere og kalles ”Garden City”. Den prisbelønte Christchurch Botanic Gardens har en av landets fineste samlinger av eksotiske og lokale planter.

Christchurch ble i 2011 rammet av et stort jordskjelv. Mye av bysentrum med sin neo-klassiske arkitektur ble ødelagt, men byens sjel er fortsatt intakt, og den standhaftige befolkningen gir aldri opp. Nye og innovative butikker og bedrifter spretter opp samtidig som byen gjenopp-bygges. Det er fortsatt en vakker by hvor man kan sykle langs elven, bo på komfortable hotell og spise på gode restauranter. Vi anbefaler å legge inn en dag eller to her før du utforsker resten av Sørøya.

Severdigheter og opplevelser:

  • Bli med på en guidet sykkeltur og utforsk Christchurch by.
  • Christchurch Botanic Gardens og Hagley Park.
  • Re:START shopping area i og rundt Cashel Mall. Butikkene er bygget av kontainere, og dette innovative prosjektet huser en miks av klesbutikker, gavebutikker, kafeer med mer.
  • Akaroa, halvøya utenfor Christchurch som en gang i tiden var en fransk koloni. Her er gatenavnene franske, førsteklasses råvarer kommer rett fra sjøen, og man kan dra på delfincruise.

Se en kort video fra Christchurch:


Dagsturer og utflukter

Under er et utvalg av utfluktene i og rundt Christchurch. Ta kontakt med oss hvis du vil høre mer om hva vi kan tilby i området, har spesielle interesser eller ønsker å bestille.

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud »

Christchurch Gourmet Bike Tours

En halvdagstur i Christchurch med fokus på mat og drikke.

Få en introduksjon til byen, lokal mat og lokale råvarer på denne halvdagsturen på sykkel. Turen besøker blant annet noen av de bedre matstedene i byen, et lokalt bryggeri eller et vinhus, dere får smake på søte godbiter og ferske juser. Dere får også servert lunsj på en bærekraftig restaurant som fokuserer på miljøet.

Prisklasse:  priskategori 2

Hanmer Springs Day Tour

Besøk de varme kildene i Hanmer Springs.

Besøk de varme kildene i idylliske Hanmer Springs. Vel fremme kan du slappe av i de varme kildene, mens du har utsikt til fjellene rundt. Inkludert i prisen er også lunsj, samt et valg mellom aktivitetene jetboating eller en terapeutisk massasje.

Prisklasse:  priskategori 1

Whale Watch Tour

Dra på hvaltur til Kaikoura.

Kjør nordover til den lille byen Kaikoura før du drar ut i båt på Stillehavet for å se delfiner og gigantiske spermhvaler. Vel tilbake i land, og etter lunsj, er det tid for besøk på en selkoloni. På veien tilbake til Christchurch stopper man på en vingård.

Prisklasse:  priskategori 1

 

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser