Franz Josef Glacier og Fox Glacier

Franz Josef og Fox Glacier fortsetter å vokse.

Mens isbreer verden rundt trekker seg tilbake, fortsetter Franz Josef og Fox Glacier å bevege seg helt ned mot havnivå gjennom den tempererte regnskogen ved Tasmanhavet.

Den lave beliggenheten gjør isbreene til noen av de enkleste å besøke i verden. De to breene blir matet av alpine isbreer på rundt 2600 m.o.h. som mottar rundt 30 meter snøfall i året. Isen glir ned i den flatere elvedalen nedenfor, der den fortsatt er 300 meter tykk. Profesjonelle guider tar deg med på brevandring, og vil du bli tatt med opp dit isbreene starter kan du leie tur med helikopter eller fly.

 Vil du dra på brevandring bør du se denne lille filmen:


Australiareiser anbefaler:

Opplev det uberørte vakre landskapet på New Zealand med helikopter.

Franz Josef og Fox Glacier helikoptertur

Opplev det uberørte og ubeskrivelige vakre landskapet som finnes på New Zealand, og få en opplevelse du sent vil glemme. Bli med på en helikoptertur over dette magiske landskapet! Turen tar deg over den frodige subtropiske regnskogen i Westland National Park og over de to mest kjente isbreene på New Zealand. Helikopteret lander i snøen oppe på breen slik at man får en enestående mulighet til å fotografere dette skjønne stedet fra den beste mulige vinkelen. Turens varighet er på ca. 30 minutter.

Prisklasse: priskategori 3

Kontakt oss for priser og reservasjon »

 

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser