Nelson & Abel Tasman National Park

Legg inn noen dager i Nelson og Abel Tasman.

Nelson ligger helt nord på Sørøya, og er stolt av å være det stedet i New Zealand som får mest solskinn i året.

Byen tiltrekker seg turister for sin særegne atmosfære, sjarmerende plassering og mange nasjonalparker. Nelson ble etablert av europeere tilbake i 1842, men maoriene har bebodd omrdået i mer enn 800 år. I dag er Nelson New Zealands 10. største by, og har den travleste havnen i hele landet.

Nelson er også utgangspunktet for besøk til nasjonalparken Abel Tasman, som er et mekka for naturelskere. Parken har mange vandreruter av varierende lengde, fra en time til flere dager. Det er også svært populært å dra på kajakktur langs kystlinjen og forbi de mange strendene, i tillegg til andre aktiviteter som seiling, fugletitting og å svømme med seler. Mulighetene er endeløse i Abel Tasman!


Australiareiser anbefaler:

Bli med på en guidet havkajakktur i Abel Tasman.

Beaches, Bays & Seals

Dette er en guidet havkajakktur som kombinerer noe av det beste Abel Tasman Nasjonalpark kan tilby. En katamaran tar deg til Torrent Bay, som er et fantastisk sted for havkajakk. Etter en kort introduksjon er det på tide å begi seg ut på vannet i de stabile dobbeltkajakkene for å oppleve vakre strender, grotter, småøyer og elver i området. Her finnes et rikt dyreliv som for eksempel sjøfugler, pingviner og seler. Total tid i kajakken er ca. 2,5 timer og lunsj er inkludert.

Prisklasse: priskategori 2

Kontakt oss for priser og reservasjon »

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser