Queenstown og Fiordland National Park

Queenstown er ekstremsporthovedstaden på New Zealand.

Queenstown er et av de mest populære stedene å besøke på New Zealand, og hvis du tar turen kommer du til å forstå hvorfor.

Omgitt av majestetiske fjell, elver og den krystallklare innsjøen Wakatipu, er byen verdenskjent for sin natur, vennlige mennesker, golfbaner, vingårder, alpinanlegg og et utvalg av friluftsaktiviteter man knapt finner maken til noe annet sted i verden. I Queenstown kan man utfordre sine egne grenser – eller helt enkelt slappe av og nyte omgivelsene. Valget er ditt.

Fiordland National Park
Fiordland National Park inkluderer Milford, Dusky og Doubtful Sound, og er et av de mest dramatiske og vakreste stedene på New Zealand. Opplev regionen til fots, fra vannet eller fra luften. Området har blitt formet av isbreer over hundretusenvis av år, og resultatet er eventyrlig.

Milford Sound ble av Rudyard Kipling beskrevet som verdens åttende underverk, og hvis du tar en flytur over området kommer du til å forstå hvorfor. Fjellveggene stiger rett opp fra fjordens mørke vann, fjelltoppene er himmelhøye og enkelte av fossefallene er så høye som 1000 meter. Når det regner i Milford Sound, noe det gjør ganske ofte, mangedobles vannmengden i fossefallene og resultatet er spektakulært.

Fiordland er virkelig stedet for fotturer. Tre av New Zealands ”Great Walks” finnes i dette området, der Milford Track uten tvil er New Zealands mest berømte. Den starter i Te Anau, og i løpet av 53 kilometer passerer man fantastisk natur med fjell, innsjøer, og enorme daler helt opp til Sutherland Falls, som er det høyeste fossefallet på New Zealand.


En liten smakebit fra Fiordland og Queenstown:


Dagsturer og utflukter

Under er et lite utvalg av utfluktene i og rundt Queenstown. Vi har mange flere alternativer, så ta kontakt med oss hvis du vil høre mer om hva vi kan tilby i området, har spesielle interesser eller ønsker å bestille.

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud »

 

Milford Sound Day Tour

Heldagstur til Milford Sound.

Denne heldagsturen med buss fra Queenstown tar deg langs Lake Wakatipu til Te Anau og så videre til Milford Sound. Du reiser gjennom et vekslende og spektakulært landskap. Vel fremme i Milford Sound fortsetter turen om bord på en båt som tar deg langs hele fjorden ut til havet. Med på denne turen er det naturguider som forteller om områdets historie, flora og fauna. Mulighetene er store for å få se seler, delfiner og pingviner. Total lengde på turen er ca. 13 timer.

Prisklasse:  priskategori 1

Shotover Jet Boat Ride

Kjenn adrenalinet strømme i en jetbåt.

Kjenn adrenalinet strømme når piloten setter full gass på jetbåten. Dette er en utrolig opplevelse! Båten kjører inn blant stupbratte fjellsider og rundt krappe svinger før piloten plutselig foretar en 360 graders sving. Innimellom stopper han båten for å peke ut og fortelle om interessante steder langs elven.

Prisklasse:  priskategori 1

 

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser