Susanne Larsson

Ansatte - Sussie

Reisekonsulent

Susanne, eller Sussie som vi også kaller henne, har bodd i Melbourne i over 10 år, og har besøkt alle de australske statene.

Hun har også besøkt New Zealand 3 ganger. En av gangene leide hun bil og kjørte rundt på Sørøya, der hun fikk med seg de viktigste høydepunktene. De andre gangene har hun besøkt Auckland på Nordøya.

Hennes favorittsteder i Australia er Kakadu & Litchfield i Northern Territory (”en fantastisk naturopplevelse”), Kangaroo Island i South Australia og Cape Leveque i Western Australia (”vill og vakker natur, rød sand som møter turkisblått hav og sjøen bobler av fisk”).

I New Zealand var det fjordene i Doubtful Sound, Queenstown og Lake Tekapo (”et naturskjønt eventyrland”) som var favorittene.

Sussie har jobbet i reisebransjen siden 1998. Hun begynte på kontoret vårt i Stockholm i 2006 og jobbet der frem til hun flyttet over til Oslo i 2009.

Du kan ringe Sussie direkte på tlf 23 31 77 08, eller sende henne en e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser