Kristin Helgerud

Ansatte - Kristin

Reisekonsulent

Kristin besøkte Australia første gang i 1996 som utvekslingsstudent og avløser på gård, og siden har hun vært tilbake nesten hvert år. Fra 2004 til 2006 studerte hun i Adelaide. Hun har besøkt alle de australske statene.

I tillegg har hun utforsket Sørøya på New Zealand i bobil, der hun besøkte øyas høydepunkter, inkludert Queenstown, Doubtful Sound, Franz Josef Glacier, Christchurch og Dunedin.

Hennes favorittsted i Australia er hennes gamle hjemby Adelaide: «En kjempekoselig by, mange og spennende restauranter, kort vei til den flotte stranda i Glenelg og til sjarmerende Adelaide Hills. Hele staten South Australia har utrolig mye spennende å by på – spesielt innenfor mat og vin – men også naturopplevelser og dyreliv. Her kan du både klappe kenguruer og dykke med hvithai!»

På New Zealand likte hun seg spesielt godt i Dunedin («kanskje fordi det er her Cadburys sjokoladefabrikk ligger?»), og i fjordene som hun mener ikke ligner de norske så mye som man skulle tro.

Kristin har vært hos oss siden desember 2013. Hun har jobbet i reisebransjen siden 1999, som reisekonsulent, hun har ledet turistkontor, vært turistsjef og reiselivsrådgiver i fylkeskommunen. Nå er hun tilbake som reisekonsulent for å jobbe med sine favorittdestinasjoner.

Du kan ringe Kristin direkte på tlf 23 31 77 15, eller sende henne en e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser