Martin Dahl Jespersen

Ansatte - Martin

Salgsdirektør

Martin har sett det meste av Australia. Han har blant annet vært på en 6 måneders roadtrip i bil fra Sydney til Perth via Cairns, Darwin og Broome. Han har besøkt alle stater inkludert Tasmania, og har totalt vært i Australia 13 ganger.

Han har også vært de fleste steder på New Zealand, som han har besøkt 4 ganger. Den første gangen var han på en 3 måneders rundreise på Nord- og Sørøya.

Martin synes det er vanskelig å velge favorittsted i Australia: «Veldig vanskelig å velge favorittsted da det er så utrolig mange fine og varierte plasser. Jeg må til Sydney når jeg er i Australia, men Queensland med de vakre strendene og Great Barrier Reef er nok nummer 1 for meg. Northern Territory med de flotte nasjonalparkene helt i nord, South Australia med vinområdet Barossa Valley og Kangaroo Island samt Victoria med Melbourne og Great Ocean Road er også topp plasser med flotte opplevelser.»

Hans reisefavoritter i New Zealand er enklere: «Jeg er dansk og fascinert av fjell så Sørøya med Mt. Cook og området rundt Queenstown er favoritter, men halvøya Coromandel på Nordøya er også et spesielt vakkert område. Her kan man lage sitt eget varme spa i sanden på Hot Water Beach.»

Martin har vært hos Australiareiser siden oppstarten i 2005. Han har rundt 20 års erfaring fra reisebransjen, hvorav 15 år hos byråer som spesialiserer seg på Australia og New Zealand.

Du kan ringe Martin direkte på tlf 23 31 77 06, eller sende han en e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser