Princess Cruises

Ocean PrincessStadig flere ønsker å kombinere et avslappende cruise med spennende opplevelser på land. Vi kan tilby en rekke cruise til Australia, New Zealand og øyene i Stillehavet med Princess Cruises, et av verdens største cruiserederier som tilbyr cruise over hele verden. Princess Cruises kjennetegnes av nye skip med god kvalitet og service, samt et bredt utvalg på alt fra måltider til underholdning og bekvemmeligheter.

Cruise er en deilig feriemåte. Hver dag våkner man opp til nye opplevelser, og man kan selv velge hvor aktiv man ønsker å være om bord. Tilbudene er mange og opplevelsene står i kø – både om bord og på land. Vi har samlet de cruisene vi mener gir den beste opplevelsen, med fine skip og spennende anløp.

Alle priser er per person når to reiser sammen og inkluderer cruiset i lugar med balkong, flyreise tur/retur, samt en hotellovernatting før og en etter selve cruiset. På cruiset er fullpensjon og 24-timers room service inkludert, men ikke tips som betales direkte om bord.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om cruise, samt priser og avreisedatoer.

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser