Stopp i Asia

AsiaOpplev Østens mystikk og kultur på veien til eller fra Australia og New Zealand. Se vakre templer med fargerike bygninger og glitrende teglsteinstak, og munker som vandrer rundt i gatene hvor de lyser opp i sine safrangule kjortler. Men Asia kan også by på tropiske paradis med palmer, hvite strender og krystallklart vann. I regnskogen kan man ri på elefanter eller besøke gamle ruinbyer. Og i de mange moderne storbyene kan man nyte flotte restauranter eller unike shoppingmuligheter. Asia har det meste.

Allerede under innflygningen ser man at landene er fantastisk frodige og grønne. Vel ute av flyet vil du oppleve et smilende og hjelpsomt folkeferd som er med på å gjøre besøket til en spesiell opplevelse.

Kombinasjonene er mange, og prisene varierer med hvilken rute man velger og hvor mange stopp man tar. Hvis du ønsker det, kan du velge en rute til Australia og/eller New Zealand og en annen rute hjem. Vi kan også tilby gunstige tilslutningsbilletter og hotellpakker innenriks og ellers i Asia.

Nedenfor er noen eksempler, men vi kan også tilby stop over i andre asiatiske byer som Beijing, Jakarta og Bali. Kontakt oss for å få en fullstendig oversikt.

   
Singapore

Singapore

En liten øy, en moderne by og et eventyrlig land. Singapore er et lite men fascinerende land, blant annet kjent for sin fantastiske gode og varierte mat og gode shopping muligheter. Et besøk i Singapore gir en smak av det beste Asia har å by på.

Hongkong

Hongkong

Til tross for at mange har et inntrykk av at dette er kapitalens høyborg, har Hongkong bevart mye av det lokale særpreg og sin asiatiske kulturarv. Denne travle og pulserende byen er både spennende og fargerik.

Bangkok

Bangkok

Bangkok er en spennende blanding av mennesker og bygninger, ulike lyder og lukter fra en fremmed verden. Utallige palasser, templer og museer gjør dette til en magisk by.

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en sjarmerende by med en rekke attraksjoner. Byen er et attraktivt reisemål med muligheter for shopping, sigthseeing, kultur, god mat og et pulserende natteliv - samt ikke minst de berømte Twin Towers.

Seoul

Seoul

Seoul er en moderne og livlig storby, smykket med gamle palass og templer. Ta deg tid til å utforske noen av de karakteristiske mindre distriktene hvor du kan finne gamle tehus og markeder som har eksistert i århundreder, eller du kan shoppe i noen av de store kjøpesentrene. Avslutt dagen med en koreansk middag som garantert vil glede smaksløkene.

Tokyo

Tokyo

Japans hovedstad og verdens travleste storby. Men midt i alt det travle finnes også en rekke severdigheter, selv om det til tider kan bli litt mange turister enkelte steder.

Shanghai

Shanghai

Shanghai er Kinas største by og både fascinerende og spennende på en gang. Byen fortjener sine klengenavn som Kinas Paris og Orientens dronning.

Raffles Hotel, Singapore

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser