Stopp i Midtøsten

Abu DhabiRød solnedgang i ørkenen. Eksotiske dufter på kryddermarkedet. Varm sol og hvite strender. Fremmede lyder og ukjente stemmer. En ukjent og fascinende kultur. All verdens kjøkken. Alle sansene settes i spill på et besøk i Midt Østen.

Midt Østen er blant verdens mest kontrastfylte regioner med en unik kombinasjon av gamle tradisjoner, det moderne vestlige og orientalsk mystikk. Her kan du bo på luksushoteller du knapt kan forestille deg eksisterer og rusle rundt i ultramoderne shoppingssentre med et utrolig utvalg, men like utenfor bygrensene kan du møte ørkenens beduiner med sine kameltog. Hvorfor ikke prøve en overnatting i telt ute i ørkenen? Det er en spesiell opplevelse som bør prøves.

Vi kan tilby stop over i enkelte byer i denne fascinerende regionen, og nedenfor er noen eksempler. Kontakt oss for å få en fullstendig oversikt og priser.

Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi er et emirat og hovedstaden i de forente arabiske emirater. Emiratene er selvstendige, noe man blir minnet på når man reiser fra et emirat til et annet. Abu Dhabi er nok mindre kjent enn nabobyen Dubai, men er på mange måter en oase i ørkenlandskapet.

Dubai

Dubai

Dubai er et stadig mer populært reisemål, og en storby i sterk vekst med utrolig arkitektur, spennende markeder, ørken, oaser og fine strender. Dubai er både et land og en by, en evig byggeplass, med gull og glitter, 7 stjerners hotell og en ukjent men spennende fremtid.

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser