Stopp i Stillehavet

TahitiØde kritthvite strender, krystallblå laguner, vaiende palmer og stråkledde bungalower – for mange er dette selve drømmen om sydhavsparadiset. Ikke rart at øyene i Stillehavet er blant de reisemål nordmenn ønsker å oppleve en gang i livet. Fiji, Cook Islands, Samoa, Tahiti og Bora Bora. Bare navnene bringer frem tanken om eksotiske steder og late dager med deilig sol på stranden.

Et herlig klima kombinert med en vakker natur, ligger forholdene til rette for mange flotte opplevelser. Det maritime livet er mangfoldig, med store og små fisker i alle slags former og fasonger, kanskje en skilpadde eller en rokke. Det er som å svømme rundt i et akvarium. Og har man ikke lyst til sol- og badeliv, finnes et utall av aktiviteter og utflukter – alt fra vandreturer til dyphavsfiske.

Vi kan tilby stop over til flere øyer i Stillehavet, enten på vei til eller fra Australia eller New Zealand. Nedenfor er noen eksempler. Kontakt oss for å få en fullstendig oversikt.

   
Fiji

Fiji

Fiji er et sant tropeparadis med eksotiske strender hvor palmene lener seg dovent ut over den hvite sanden, hvor den skyfrie himmelen speiler seg i det azurblåe vannet, og hvor korallrev i fantastiske farger har et yrende liv under vann. Med et herlig klima, kombinert med en vakker natur, ligger forholdene til rette for mange flotte opplevelser.

Cook Islands

Cook Islands

For mange er Cook øyene selve symbolet på de vakre stillehavsøyene. Disse paradisøyene ligger som en perlerad midt ute i det sydlige Stillehav og er et drømmemål for mange. Her er strendene kritthvite med vaiende palmer, sjøen glassklar turkis og solen skinner fra en skyfri himmel.

Tonga

Tonga

Tonga er Stilehavets eneste monarki og befinner seg midt på datolinjen. Tross store avstander utgjør befolkningen en homogen gruppe som deler den samme polynesiske kultur. Befolkningen er dessuten svært vennlige, og det er ikke underlig at James Cook kalte øyene for the Friendly Islands.

Samoa

Samoa

På Samoa finner du kanskje det mest vennlig-sinnede folket i hele Stillehavet, og som så mange andre øygrupper i Stillehavet er dette et vakkert paradis. Her er det nok av hvite og flotte strender, krystallklart vann og glimrende forhold for svømming og snorkling til å kunne holde på i ukevis.

Tahiti

Tahiti

Tahiti er den kjente betegnelsen på det enorme havområdet som utgjør Fransk Polynesia, og konkurrerer med Fiji om å være det mest populære reisemålet i Stillehavet. Hit reiser forelskede par og bryllupsreisende fra hele verden for å nyte sine romantiske hvetebrøds-dager på de kritthvite, innbydende strendene.

Ønsker du en lengre tur til Stillehavet, anbefaler vi å lese videre på Fijireiser sine hjemmesider www.fijireiser.no.

Fiji

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser