Stopp i USA

Los AngelesUSA er et fascinerende land som mange drømmer om å besøke. De fleste som besøker landet ønsker å se på nært hold det vi kjenner fra TV, og noen av disse kan du oppleve på et stop over på vei til Stillehavet. Det klassiske scenebildet åpenbarer seg allerede under innflygning til Los Angeles: Menneskets forbruk av lys – gatelys, billys, lys fra alle husene mellom Rocky Mountains og Stillehavet. En stjernehimmel på bakken bokstavelig talt...

Vestlige USA byr på fantastiske naturopplevelser, hav, høye fjell, ørken og store byer. Her finner du alt! Hvem drømmer ikke om et besøk i Hollywood, en dag eller tre i Disneyland eller "prøvefilming" i Universal Studios. Like nord for Los Angeles ligger Santa Monica som er kjent for sine flotte strender og Santa Monica Pier, hvor mange hyggelige restauranter ligger på rekke og rad.

Nedenfor er noen eksempler, men vi kan også tilby stop over i andre byer i USA. Det er også mulig å ta lengre stopp med kjør-selv turer eller lignende. Kontakt oss for å få en fullstendig oversikt.

   
Disneyland

Los Angeles (Anaheim)

Disneyland er et must, så enkelt er det. Gjennom Walt Disney World har alle som besøker Los Angeles muligheten å besøke "eventyrlandet" i virkeligheten.

Beverly Hills

Beverly Hills

Beverly Hills er en egen by som ligger ved foten av Santa Monica Mountains. En tur til Los Angeles uten å ha tatt en kikk på stjernes bosteder, er en mangelfull tur.

San Francisco

San Francisco

Slapp av noen dager i fascinerende San Francisco, og opplev byens vakre havneområde, sykle over den verdensberømte Golden gate broen eller ta en båttur ut til den fengslende øya Alcatraz.

San Francisco

San Francisco (Fisherman's Wharf)

Fisherman's Wharf er et område kjent for sine historiske bygninger, delikate fiske- og skalldyrsrestauranter, flotte shoppingmuligheter og ikke minst en trivelig atmosfære og vakker utsikt over bukten. Herfra kommer du enkelt inn til sentrum med trikk.

New York

New York

Byen som aldri sover. Du kan shoppe eller feste så lenge du orker, besøke Frihetsgudinnen og Empire State Building, se en musikal på Braodway eller prøve noen av verdens beste barer og resturanter. New York har alt du kan ønske deg!

Seattle

Seattle

Vær søvnløs i Seattle! Besøk byens mange attraksjoner som Experience Music Project, Pike Plaze Market, operahuset og Seattle Center hvor du finner Seattle Space Needle. Her kan du også bruke tiden på shopping i verdensklasse.

Los Angeles

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser